/ life /

ett sista farväl Sanna

Till sannas kompisar som e inne o glor på min blogg.
 
Nu ska jag säga mitt ord! Hon har snackat på mycket skit om mig så de e fan inte klokt. Bitch!
Ljuger ihop en jävla histora som inte stämmer,  Vem skydda henne från en Psykopat? Jo jag.
Vem höll henne om ryggen när alla Andra runt mig snacka skit om henne?
 
Varför ska du va kompis med en som har på sig offer koftan yasmine?
- kännt henne hela mitt liv och såg henne som en syster.  Va mitt svar,
 
 kunde inte ta simpel kritik vilket är tramsigt. Så jag backa från henne för jag pallar inte sitta o Känna mig dum. Stackars Tommy han fick smaka med på hennes stil när hon blev sur för han ville besöka sin sjuka släkting. neeeej Då blir hon arg för han hade glömt vi skulle ses.. men jag tycker släktingar går först ialla väder, specielt om dom e gamla o sjuka.
 
Skit i henne Yasmine, hon är inte värd en vän som dig! De har man fått höra ett par gånger redan :)
 
Först blev jag skit ledsen och arg över hennes inlägg och skrev medelnade till henne, vad jag tycker om henne. 
Ville aldrig va elak mot henne, men efter hennes inlägg kunde jag inte låta bli. Snea på hur falsk hon är! Sa jag va avundsjuk på henne för hon är smal? assså vänta nu här lite.... men blir man seriöst fortfande avundsjuk på en annan människa när man e 30? ahahahahahah vaa? nej fan. Tänker inte sitta och tala onda ord om henne, men hennes stil har blivit mer åt ett håll som jag inte ville ha i mitt liv. Jag trodde hon hade kommit i från hennes  sätt, men nej så fel jag hade. och för att hon rider? hade jag velat rida häst hade jag inte gått på ridskola då? ehmm.. sämsta argumentet.
 
Ärligt talat så rör detta inte i min ryggrad för fem över Nu fortsätter jag mitt liv och min underbara viktnedgång! Snart är de jag som e Fin igen!  Mahhh fuck det! vem bryr sig om vikt längre? är de inte rätt uttjatat. Jag har vart dunder sjuk klart jag inte e smal o lia sygg som jag var förr i tiden. men detta var inte de som gjorde ont utan mer att hon körde över mig med att bestäma allt, Fast jag var sån när vi var små, men hon har inte vuxit ifrån det än. Kunde va riktigt elak som barn, herregud ja. Men jag e inte som jag var när var liten, men hon hann aldrig o se de för de va drama hela tiden. o ja just det Psykoterror hade jag utsatt henne för enligt henne då.
 
man bara seriöst ?
allvarligt nu?
tyckte synd om henne, men nu kan jag inte ens ta henne på allvar.
 
 
Detta rör sig om en tjej jag växte upp med, vi var vänner , vi var bästa vänner.  Men hon stannade kvar i sin utveckling och jag gick vidare i livet. Började umgås med andra folk. Fick kontakt med henne igen för inte så länge sedan men de var bara massa drama mellan oss vi missförtod varandra och de va jävligt tråkigt. Trodde hon va min bästa vän men fick höra från folk runt henne att Hon snackat skit om mig :/.... Skulle aldrig tatt den kontaken med henne igen, de räckte med är vi va små. Nä nu släpper jag detta och tar av mig denna ryggsäck och kastar den in i elden!
 
Farväl 
 
Jag ler nu, detta kändes bra! Slut på denna Draman nu :) 
Återigen vill jag tacka min familj och mina vänner
som ser mig för den jag är och verkligen ställer upp! <3